Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Epilare definitivă cu laser în clinica Elskin Beauty Clinic
24
apr.

Ce trebuie să faci după o ședință de epilare definitivă

Epilare definitivă cu laser în clinica Elskin Beauty Clinic

Te-ai plictisit de ceară, lame sau creme depilatoare? Atunci epilarea definitivă cu laser este soluția potrivită pentru tine. În ultimii ani, epilarea definitivă cu diode laser, ca cea efectuată în clinica Elskin Beauty Clinic din București, a devenit o procedură cosmetică uzuală pentru clientele care vor să scape de corvoada epilărilor repetitive.

Folosind câțiva pași simpli după procedeul de epilare definitivă cu laser, pielea noastră se va vindeca rapid și rezultatele vor fi de durată. Iată ce îți recomandă specialiștii Elskin Beauty Clinic București:

Ce trebuie să facem după tratamentul de epilare definitivă?

1. Să aplicăm pansamente reci pentru a calma zona tratată

După fiecare sesiune de epilare definitivă cu laser s-ar putea să simți un ușor discomfort, ca o arsură minoră de soare. Învelește într-un prosop un pansament rece și aplică-l pe zona tratată, câte 10 minute, de 3 ori pe zi.

2. Să folosim un gel pe bază de Aloe Vera

Multe persoane folosesc Aloe Vera, datorită proprietăților sale de calmare a roșeții și a disconfortului la nivelul pielii. Aplică un gel pe baza de Aloe Vera pe zona tratată, de câteva ori pe zi, până când roșeața din zona respectivă se reduce.

3. Să ne protejăm pielea de razele solare

Razele solare vor irita pielea din zonele tratate pentru epilare definitivă, așa că folosește creme cu factor de protecție și nu te expune la soare.

4. Să evităm dușurile prea calde

Epilarea definitivă cu laser presupune distrugerea foliculilor piloși, folosind căldura laserului. Prin expunerea zonei tratate la mai multă căldură pot apărea iritații la nivelul pielii, așa că evită dușurile sau băile prea calde pentru cel puțin 48 de ore după tratament.

5. Să folosim creme hidratante pentru piele sensibilă

După tratament, pielea va fi mai sensibilă decât de obicei și se va simți mai uscată. Folosind o crema hidratantă, creată special pentru piele sensibilă, vei evita apariția iritațiilor suplimentare și pielea ta nu se va mai simți la fel de uscată.

Acestea sunt doar câteva sfaturi cu privire la îngrijirea post-tratament pentru epilare definitivă cu laser. Pentru detalii suplimentare și informații personalizate, consultanții Elskin Beauty Clinic îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0720.155.055 sau direct în clinica noastră din Calea Dorobanti, Nr. 42.

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic