Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Epilare definitivă
13
nov.

Cea mai bună variantă de epilare definitivă e cea care ți se potivește

Despre epilare definitivă – cum alegem cea mai bună variantă

Unul din trendurile în materie de îngrijire corporală este epilarea definitivă. Cum informațiile pe care le putem găsi despre acest tip de tratament cosmetic sunt multe și variate, este important să ne alegem cu grijă sursele de informare.

Alexandra Nuță-Stoica de la www.flawless.ro a stat de vorbă cu Elisabeta Silion, managerul clinicii Elskin Beauty Clinic si cu echipa acesteia pentru sfaturi importante despre ce fel de tratament de epilare definitivă să alegem și la ce anume trebuie să fim atente – mai multe detalii puteți afla aici: http://bit.ly/epilare_definitiva_elskin

Fiecare organism este unic, ceea ce înseamnă că modul în care reacționăm la un anumit tratament cosmetic este diferit. Există două tehnologii de epilare definitivă: IPL și laser, bazate amândouă pe folosirea luminii intense pentru a opri dezvoltarea fiecărui folicul pilos. Rezultatul? Firele de păr vor cădea fără ca pielea să fie afectată în vreun fel.

Pentru a avea rezultate optime trebuie să alegem varianta de tehnologie potrivită pielii noastre. Și aici intervin specialiștii Elskin Beauty Clinic. Pentru o piele mai închisă la culoare sau pentru o piele bronzată, soluția potrivită va fi epilarea definitivă laser, în timp ce, pentru o piele mai deschisă la culoare varianta optimă, recomandată de specialiști, va fi epilarea definitivă IPL.

Mai multe informații și detalii puteți găsi în articolul scris de Alexandra, căreia îi mulțumim și pe această cale!

 

 

 

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic