Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Tehnica VelaSlim
14
sept.

4 motive să alegi noul serviciu Elskin VelaSLIM

Tehnica VelaSLIM este cel mai nou tratament non-chirurgical pentru zone cu celulită, strat de grăsime și piele flască și acum este disponibil doar în cadrul clinicii Elskin Beauty Clinic București.

Tehnica VelaSLIM combină radiofrecvența bipolară cu lumina infraroșie, ultrasunete, vacuum și masaj cu role mecanice pentru a stimula circulația sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și producția de colagen nou.

De ce să alegi tratamentul VelaSLIM?

  1. Dacă ai pierdut brusc în greutate și ai rămas cu inestetica piele flască, VelaSLIM este alegerea ideală – este un tratament ușor de tolerat, cu rezultate vizibile imediat
  2. Dacă ai surplus de grăsime doar în anumite zone ale corpului și e din ce în ce mai greu de scăpat de ea, VelaSLIM încălzește țesuturile din zona cu probleme până la 15 mm adâncime pentru a reduce grăsimea
  3. Pentru reducerea aspectului inestetic de celulită, VelaSLIM folosește vacuumul pentru mobilizarea țesutului și îmbunătățirea circulației vasculare
  4. Ca și proaspătă mămică, pentru a reface aspectul pielii, VelaSLIM folosește rolele mecanice pentru masaj pentru a putea produce drenajul limfatic.

Specialiștii Elskin Beauty Clinic recomandă între 4 și 8 ședințe, efectuate la distanță de 5-7 zile (pe aceeași zonă). Acestea au rezultate finale vizibile de la prima ședință, iar pentru menținerea rezultatelor recomandăm dieta echilibrată, consumul regulat de apă și activitatea fizică susținută, ca fiind un must.

Tratamentul VelaSLIM nu este recomandat a se efectua peste zone cu tatuaje, machiaj permanent, zone expuse intensiv la soare/solar, în caz de cancer de piele, alunițe pre-maligne sau zone cu orice problemă activă.

Pentru detalii și programări vă așteptăm la sediul Elskin Beauty Clinic din Calea Dorobanților nr. 42 sau la nr. de telefon (+40) 720.155.055.

Aflați și Ce NU trebuie să facem înainte și după un tratament cosmetic

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic