Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Tratamente cosmetice pentru un ten curat și sănătos
24
apr.

Ce NU trebuie să facem înainte și după un tratament cosmetic

Tratamente cosmetice pentru un ten curat și sănătos – ce NU trebuie să facem înainte și după

Știm că pentru un ten curat și sănătos, pe lângă o alimentație corectă și cele opt ore de somn în fiecare noapte, este recomandat să apelezi la specialiști pentru tratamente faciale adecvate pielii tale.

Pentru rezultate de durată, specialiștii clinicii Elskin Beauty Clinic Cluj-Napoca ne oferă câteva sfaturi legate de ce anume trebuie să NU facem atât înainte, cât și după vizita la clinică.

1. Să ne atingem fața în exces

Chiar dacă suntem convinși că mâinile noastre sunt curate, nu e chiar așa. De fiecare dată când ne atingem fața, favorizăm secreția de sebum și apariția coșurilor.

2. Să continuăm tratamentul facial ad-hoc, acasă

Ca în orice domeniu, e mult mai bine să lăsăm specialiștii să-și facă treaba. Atunci când vii la clinica Elskin Beauty Clinic Cluj-Napoca, ai parte de toate cunoștințele specialiștilor, începând cu determinarea corectă a tipului tău de piele, cremele adecvate și până la tehnicile folosite.

3. Să consumăm prea mult alcool

Tratamentul cosmetic poate fi privit ca un fel de detoxifiere la nivelul tenului, iar consumul de alcool favorizează deshidratarea. Așa că evită consumul de alcool și bea multă apă!

4. Să facem sport fără a ține cont de recomandările specialiștilor Elskin

Fiindcă în timpul tratamentelor cosmetice porii sunt deschiși, pentru a favoriza o curățare profundă, este bine să evităm mersul la sală în acest interval sau anumite proceduri de fitness. Vă recomandăm să discutați cu specialiștii noștri, din clinica Elskin Beauty Clinic Cluj-Napoca, pentru a primi sfaturi adecvate stilului dvs. de viață!

 

În plus, pentru alte informații și sfaturi personalizate și individualizate, specialiștii Elskin Beauty Clinic Cluj-Napoca te așteaptă pentru o consultație și pentru a descoperi tratamentul potrivit tenului tău.

Ne poți suna la numărul de telefon 0749.315.976 pentru programări sau ne poți face o vizită în clinica noastră, din Str. Gen. Traian Moșoiu 18!

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic