Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Rejuvenarea facială cu E-light: IPL și radiofrecvență la Elskin Beauty Clinic
20
feb.

Ce trebuie să știi despre rejuvenarea facială cu E-light (IPL și radiofrecvență)

Rejuvenarea facială cu E-light: IPL și radiofrecvență la Elskin Beauty Clinic

Combinația dintre IPL (intense pulsed light) și radiofrecvența bipolară a început să fie din ce în ce mai folosită în clinicile de beauty.

De la tratamentul acneei și urmele acesteia la estomparea ridurilor, de la înlăturarea petelor pigmentare până la tratarea leziunilor vasculare precum cuperoza, tratamentele faciale cu E-Light (IPL și radiofrecvență) stimulează producerea de fibre noi de colagen la nivelui dermei (stratul mai profund al pielii), cresc fluxul sangvin în zonele tratate și stimulează regenerarea celulară. Rezultatul? Un ten mai curat, întinerit, cu elasticitate crescută.

Aparatul folosit în clinica Elskin Beauty Clinic permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Tratamentul pe care vi-l propune Elskin Beauty Clinic constă în aplicarea continuă a impulsurilor de lumină pe piele, impulsuri care transmit căldură la nivelul zonei tratate. Astfel, tratamentul E-Light (ILP și radiofrecvență) ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din derm și epiderm.

Fie că vorbim de un tratament de rejuvenare facială cu IPL și radiofrecvență sau pentru orice altă parte a corpului, tratamentul durează aproximativ 20 de minute. De asemenea, nu este nevoie de o perioadă post-recuperatorie, clienții fiind sfătuiți de specialiștii Elskin Beauty Clinic să-și reia activitățile zilnice imediat. Recomandăm, totuși, să se evite expunerea la razele ultraviolete timp de 24-48 de ore după efectuarea unei sesiuni de rejuvenare.

În urma tratamentelor faciale de rejuvenare cu IPL și radiofrecvență se observă o îmbunătățire a aspectului pielii din toate punctele de vedere: tenul este mai luminos, vizibil întinerit, petele pigmentare sunt reduse și ridurile estompate, iar efectul de lifting va fi instant.

Specialiștii Elskin Beauty Clinic vă recomandă efectuarea unei serii de mai multe ședințe pentru a vă bucura de toate beneficiile acestei proceduri. Se recomandă un numar de 5-6 ședințe efectuate la un interval de 3-4 săptămâni.

Rezultatele tratamentului de rejuvenare a pielii cu IPL și radiofrecvență sunt de lungă durată. Cu toate acestea, se recomandă efectuarea a două ședințe pe an pentru menținere.

Tratamentele faciale cu IPL și radiofrecvență sunt recomandate în special persoanelor peste 25 de ani, inclusiv bărbaților. În anumite cazuri, tratamentele faciale cu IPL și radiofrecvență sunt contraindicate, și anume:

  • Utilizarea unor medicamente fotosensibile, antibiotice
  • Cancer al pielii
  • Boli ale pielii
  • Alergie la soare
  • Sarcină și alăptare

Tatuajele și eventualele semne sunt foarte bine acoperite în timpul tratamentului și nu se aplică lumina IPL și radiofrecvența peste aceste zone.

Pentru detalii despre tratamentele faciale cu IPL și radiofrecvență disponibile în clinica noastra, Elskin Beauty Clinic, vă invităm să luați legătura cu unul din consultanții noștri.

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic