Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Liposonix - alternativa liposucției clasice
19
feb.

O metodă inovativă de remodelare corporală: Liposonix, alternativa liposucției clasice

Liposonix – alternativa liposucției clasice

Un tratament – o oră – o măsură mai puțin. Sună bine, așa-i? Știm cât e de greu să scăpăm de ultimii centimetri, în special de cei din jurul taliei. Facem abdomene, facem plank, mergem la masaj și parcă e degeaba. Aici intervine Liposonix, aparatul minune unic pe piața din România, disponibil la Elskin Beauty Clinic București.

Ce este Liposonix, alternativa liposucției clasice disponibilă la Elskin Beauty Clinic? Este un aparat non-chirurgical, non-invaziv și perfect sigur, care foloseste ultrasunete de înaltă frecvență pentru a distruge definitiv celulele adipoase, în special în zonele în care alte metode de remodelare corporală nu dau roade. Și da, uneori este nevoie de un pic de ajutor să ajungi la forma ideală!

Tratamentul Liposonix la Elskin Beauty Clinic constă în aplicarea unor pulsații bazate pe ultrasunete de înaltă intensitate, cu efect de distrugere a celulei adipoase la o adâncime de 1,3 cm, care apoi este absorbită în torentul sanguin și eliminată de organism prin procese metabolice. Are efect și în stimularea colagenului ce dă fermitate pielii. E nevoie de o ședință pentru a pierde între 2-5 cm circumferință și pentru ca pielea să fie cu 30% mai fermă. Sunt recomandate 3 sesiuni de Liposonix la interval de aproximativ 2-3 luni.

Dacă ne menținem greutatea și stilul de viață, țesutul se regenerează și nu mai lasă posibilitatea formării altor celule adipoase pe zona lucrată. Efectul final se va vedea la 8-12 săptămâni de la tratament, timp în care corpul metabolizează grăsimile distruse.

Este Liposonix tratamentul optim pentru tine? Hai să vedem! Dacă ai bifat toate cele de mai jos, te numeri printre candidații ideali și te așteptăm cât mai curand la Elskin Beauty Clinic.

  • Ai o stare de sănătate bună
  • Ai IMC sub 30
  • Mai ai aproximativ 2,5 cm de grăsime în talie care nu se „lasă”

Liposonix are și câteva contraindicații: persoane cu boli de inimă, femei însărcinate, persoane cu piele alergică, cu astm, boli cardiovasculare, psoriazis sau vitiligo pe zona ce urmează a fi tratată, persoane care au suferit recent o operație pe zona ce urmează a fi tratată sau dacă sunt cicatrici pe zona respectivă.

Ce trebuie să înțelegi: Liposonix nu este o metodă de a trata obezitatea și nu poate fi folosit de persoanele care au prea puțină grăsime în zonele țintă. Însă ca să fii sigură că Liposonix e varianta cea mai bună pentru tine, unul din consultanții Elskin Beauty Clinic te așteaptă pentru o evaluare!

 

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic