Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Blog-ul Elskin Beauty Clinic

Știri și noutăți despre Elskin Beauty Clinic
Criolipoliza, tehnica ce topește kilogramele în plus
20
mart.

Criolipoliza – tot ce trebuie să știți despre tehnica care “îngheață” kilogramele în plus

Indiferent de câte exerciții facem sau ce diete ținem, fiecare dintre noi avem zone în care grăsimea persistă. Pentru aceste zone este indicată criolipoliza.

Elskin Beauty Clinic deține aparatul de criolipoliză ce îngheață celulele adipoase până la -15 grade Celsius și este dotat cu 4 capete ce se pot folosi simultan. Elskin Beauty Clinic vă oferă acest tratament corporal atât în clinica din București, la Elskin Beauty Clinic București, cât și în cea din Cluj, la Elskin Beauty Clinic Cluj-Napoca.

Criolipoliza – ce este și în ce constă o ședință

Aparatul este format dintr-un dispozitiv în care este încorporat softul special și o sondă care aspiră pielea și stratul de grăsime de sub piele, asemănător unui vacuum. Sonda localizează depunerile de celule adipoase și le aduce treptat la temperatura de -15 grade Celsius. La aceste temperaturi joase, celulele adipoase se inflamează și se desprind de restul țesuturilor, apoi sunt eliminate din organism prin procese metabolice.
Procedura de criolipoliză desfășurată în cadrul clincii Elskin Beauty Clinic nu traumatizează pielea și nu are nevoie de perioadă de recuperare. În timpul tratamentului, pacientul poate simți o ușoară tensiune, datorită efectului de vacuum, și o senzație locală de frig. Roșeața care poate apărea în urma criolipolizei poate dura de la câteva ore până la 2-3 zile, în funcție de sensibilitatea pielii fiecărui pacient.

Criolipoliza – în ce condiții și cui i se adresează

Criolipoliza este o metodă rapidă și non-invazivă pentru pierderea centimetrilor în plus. După o singură ședință de tratament grosimea stratului adipos se reduce cu 15-60 mm, ceea ce înseamnă o pierdere aproximativă de 25-45% din grăsimea zonei tratate, rezultatele diferind de la persoană la persoană.
Rezultatele încep să fie vizibile din ziua 15 după tratament, iar rezultatul final îl vedem după 45 de zile. După 3 ședințe se pot pierde chiar 2 măsuri la fustă/pantalon!

Criolipoliza – de câte ori putem recurge la acest tratament

Fiindcă rezultatele finale se observă după 45 de zile, se recomandă ca ședințele de criolipoliză să se desfășoare la interval de 45 de zile pe aceeași zonă, procedura putându-se repeta de 2-3 ori pe an.

Criolipoliza – ce trebuie să știm înainte de tratament

Sunt anumite situații în care criolipoliza nu este indicată – boli de ficat, sindrom Raynaud (circulație periferică deficitară), antecedente de degerături severe, diabet, intoleranță la crioterapie, pliu de grasime mai mic de 2 cm.
Dacă ești interesată de mai multe detalii, specialiștii Elskin Beauty Clinic te pot lămuri și îndruma. Te așteptăm să ne vizitezi!

Leave a Reply

Elskin - Beauty Clinic