Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Radiofrecvență facială

Radiofrecvența aplicată la nivel facial este o metoda avansată de a reduce ridurile și de a îmbunătăți tonusul pielii, fără a fi nevoie de alte tehnici invazive. Deci poți scapa de semnele de îmbătrânire ale tenului și fără ace și fără efectele incomode ale acestora.

Tratamentul de radiofrecvență nu poate opri procesul de îmbătrânire a pielii, dar ajută cu succes la ameliorarea efectelor acestuia, ajutându-ne să avem un ten tânăr pentru mai mult timp. Umple ridurile de la interior la exterior, tenul este mai tânăr și vizibil mai ferm. Ovalul facial este redefinit, textura pielii este mult îmbunătățită.

Tipul de energie specifică emisa de dispozitiv încălzește chiar și cele mai profunde straturi ale dermului la aproximativ 40C. Fibrele de colagen și elastina se contractă în urma acestei încălziri, ceea ce explică efectul de fermitate imediat pe care îl poți observa chiar la finalul unei ședințe de radiofrecvență. În urma acestei contractări, producția de colagen va crește prin stimularea activității fibroblaștilor. Vasodilatația produsă de energia calorică crește oxigenarea pe zona tratată, pentru un aport mai mare de nutrienți.

Pielea este reîntinerită, fermă, luminoasă, ridurile și liniile de expresie sunt semnificativ reduse.

Deși rezultatele se văd după prima ședință de tratament, în funcție de vârstă și de starea tenului pot fi necesare 3-6 ședințe de radiofrecvență pentru rezultate pe termen lung, la un interval de o săptămână între ele. Tratamentul de radiofrecvență nu prezintă riscuri majore pentru sănătate, doar o senzație de căldură și o ușoară înroșire a pielii, care dispar la scurt timp dupa tratament.

Radiofrecvența nu este indicată în caz de sarcină și alăptare, diabet, pacemaker sau răni deschise pe zona tratată.

Elskin - Beauty Clinic