Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Dermapen

Detalii

Program Luni - Vineri / 09:00 - 17:00
Locație Elskin Beauty Clinic București
Preț 750 lei

Detalii tratament

Dermapen reprezinta cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile si petele solare. Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati, pete solare si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen.

Durere minima, mai putine urme pe piele si recuperare rapida

Cu Dermapen nu exista sanse de infectie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secudare. Poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii. Dermapen este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Cum actioneaza Dermapen?

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, parametrii putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Elskin - Beauty Clinic