Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Peeling cu diamante

Microdermabraziunea este cea mai nouă metodă de curățare profundă a epidermei prin exfoliere. Din punct de vedere cosmetic, microdermabraziunea este un peeling mecanic al pielii.

Cum funcționează?

Procedura presupune îndepărtarea stratului superficial al pielii, a bacteriilor înmulțite în piele în procesul de oxidare a sebumului, având rol în stimularea colagenului și în procesul de regenerare celulară.

Microdermabraziunea este un tratament cosmetic de exfoliere superficială a epidermei cu dublă acțiune: exfoliere și absorbție. În acest proces se exfoliază stratul de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu diamante, eliberând celulele noi și tinere. Nu produce arsuri, iritații, alergii.

Tratamentul de microdermabraziune cu diamante asigură exfolierea pronunțată, iar prin intermediul discului cu diamant cu vacuum se aspiră puternic excesul de sebum din piele, se regenerează celulele pielii, tenul devenind astfel mai strălucitor și perfect uniformizat.

Beneficii:

Microdermabraziunea tratează:

-acneea

-cicatricile post acneice

-ridurile și îmbătrânirea pielii

-hiperpigmentarea

-vergeturile

-rozaceea

-cicatricile post-chirurgicale și pe cele post-arsuri

-îndepărtează punctele negre

 

Precauții:

Nu este recomandat în cazul cuperozei.

 

Recomandările specialiștilor Elskin Beauty Clinic:

O ședință de microdermabraziune în clinica Elskin Beauty Clinic durează 30 minute și include:

-demachiere și tonifiere

-microdermabraziune 15-20 minute

-hidratare cremă facială DermaOXY și masaj facial

-sfaturi de îngrijire a tenului

Tratamentul cu diamante poate fi făcut atât în perioada rece cât și în zilele de vară cu condiția ca tenul să fie protejat cu cremă cu factor de protecție ridicat, mai ales în primele 24 ore după peeling.

După tratamentul de microdermabraziune este obligatorie folosirea unei creme cu factor de protecție 50 +. Crema se aplică în fiecare zi înainte de machiaj, cu 15 minute înainte de a începe activitățile zilnice. Este interzisă de asemenea expunerea zonei tratate la soare sau solar.

Elskin - Beauty Clinic