Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Liposonix

1 Tratament – 1 oră – 1 măsură ! Aceasta este deviza Liposonix , deviza cu care suntem și noi, specialiștii Elskin Beauty Clinic, pe deplin de acord.

Liposonix este cea mai nouă tehnologie pe segmentul medical non-invaziv.

Cum funcționează?

Tratamentul este unul revoluționar, echivalentul unei liposucții non-chirugicale, ce elimină grăsimea, în doar o ședință, fără bisturiu. Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care sunt aproape de greutatea ideală, IMC sub 30, dar care nu pot scăpa de depozitele de grăsime din zone greu accesibile, zone în care alte metode de slăbire sau remodelare corporală nu au rezultate.

Cu ajutorul tehnologiei HIFUHigh Intensity Focused Ultrasound, celulele adipoase sunt distruse.

Mai exact, ultrasunetele funcţionează pe principiul propagării, reflectării şi absorbtiei undelor în maniere diferite, în funcţie de mediu (lichid amniotic, sânge) şi ţesut. Mărind intensitatea undelor și micșorând aria de acţiune, practic principiul HIFU, ridicănd temperatura ţesutului, acesta este erodat termic.

În plus, tratamentul stimulează producerea de colagen nou. Astfel, după ședința Liposonix, țesutul capătă cu până la 30% mai multă fermitate și elasticitate.

Cele mai bune rezultate au fost raportate la nivelul abdomenului, dar este foarte eficient și în cazul coapselor și zonei fesiere. Pentru cap, gât, glezne, gambe și antebraț este nevoie de o evaluare amănunțită de către specialiștii Elskin Beauty Clinic.

Efectul final al tratamentului va fi vizibil după 8-12 săptămâni de la ședință. De ce atât de mult? Pentru că de atât timp are nevoie organismul să metabolizeze grăsimile distruse în timpul tratamentului. Specialiștii recomandă apoi un control pe lună pentru a urmări cât mai eficient progresul. La nevoie, tratamentul se poate repeta după 3 luni.

Efecte adverse:

Nu au fost raportate efecte adverse grave, nici nevoie de repaus după tratament. Însă, o ușoară durere va fi simțită pe parcusul ședinței de tratament, precum și edeme și echimoze care vor trece de la sine în câteva zile.

Te așteptăm la o evaluare în clinica Elskin Beauty Clinic!

Elskin - Beauty Clinic