Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Lipolaserul Corporal

Lipolaserul  este o metodă revoluţionară utilizată pentru a elimina grăsimea nedorită şi celulita, fără durere sau vânătăi.

Laserul emite nivele scăzute de energie, ce creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare şi descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă şi acizi graşi liberi. Grăsimea eliberată în urma procesului de lipoliză ajunge în lichidul intersiţial şi prezintă o sursă imediată de energie pentru organism, motiv pentru care după tratament se recomandă efectuarea de exerciţii cardio ori electrostimulare. Lipoliza indusă de Lipolaser este o reacţie naturală, prin care organismul uman trece în momentul în care are nevoie de energie.

Lipolaserul este  destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomen, coapse, mâini, spate, fund, gambe, pomeți, bărbie, gât, piept bărbați), realizând lichefierea grăsimii.

Studiile clinice au înregistrat în medie o reducere de 8,9 cm în zona abdomenului, coapselor și  șoldurilor, în urma unui program de 2 săptămâni.

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, dar se recomanda un ciclu de 3 până la 6 săptămâni cu 2 ședințe/săptămână.

Se pierde minimum 1 cm/ședință (30 min), dar în medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ședință în zona abdominală.

Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30% a stratului de grăsime tratat.

Elskin - Beauty Clinic