Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Lifting express cu microcurenți

Lifting express cu biomicrocurenți este un tratament de lifting facial și un tonic intensiv ce reprogramează practic fibra musculară.

Cum funcționează?

Este o stimulare electrică ușoară care declanșează o îmbunătățire majoră la nivel celular. Studiile clinice au arătat că, după 20 zile de tratament, producția de colagen crește cu 14%, cea de elastină cu 48%, iar circulația sanguină cu 38%.

Prin creșterea nivelului energetic celular se intensifică activitatea celulară și oxigenarea țesuturilor, având ca rezultat o uimitoare întinerire a pielii.

Prin creșterea cantității de colagen din derm și propagarea sa în țesuturi, acest tratament duce la apariția unui puternic efect de lifting și antirid. Concomitent, microcurenții au acțiune cicatrizantă, regenerantă și revitalizantă asupra tuturor straturilor pielii.

Tratamentul cu microcurenți poartă denumirea de „covorul roșu” – pentru rezultatele sale imediate, instantanee. Este cel mai eficient tratament înainte de orice eveniment important. Prin creșterea nivelului energetic celular, intensifică activitatea celulară și oxigenarea țesuturilor, având ca rezultat o uimitoare întinerire a pielii.

Beneficii:

– îmbunătățește tonusul muscular al feței și decolteului

– ridică pomeții și sprâncenele

– reduce ridurile și elimină liniile fine

– îmbunătățește circulația la nivel facial

– ajută la exfolierea tenului și eliminarea celulelor moarte

– restructurează tenul deteriorat

– ajută la deschiderea porilor pentru ca pielea să poată absorbi mai repede produsele cosmetice aplicate

Recomandările specialiștilor Elskin Beauty Clinic:

Numărul de ședințe depinde de vârsta clientului și starea pielii. Efectele microcurenților sunt aproximativ 5 ședințe. Se recomandă repetarea ședințelor la aproximativ 2 luni.

 

Tratamentul de lifting facial cu microcurenți în clinica Elskin Beauty Clinic durează aproximativ 45 minute și include:

-demachiere

-analiza tenului

-exfoliere DermaOXY

-lifting facial microcurenți 30 minute

-hidratare

 

Ce-ți poți dori mai mult? O programare cât mai repede, desigur. Ne găsești la numărul de telefon 0720.155.055 sau la sediul nostru din Calea Dorobanților, nr 42.

Elskin - Beauty Clinic