Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Hydrafacial

DE CE SĂ ALEGI TRATAMENTUL HYDRAFACIAL DE LA ELSKIN

Curățare, exfoliere, hidratare, protecție – toate într-un singur tratament facial: HYDRAFACIAL de la Elskin Beauty Clinic.

Cu toții ne dorim o piele mai curată, mai frumoasă, protejată de acțiunea radicalilor liberi din atmosferă. Acum putem beneficia de avantajele tratamentului Hydrafacial oferit de specialiștii Elskin Beauty Clinic, tratament adecvat tuturor tipurilor de piele.

Echipamentul de hidrodermabraziune combină, într-un singur tratament, curățarea, exfolierea, extracția punctelor negre, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat uimitor: un ten curat și sănătos.

În timpul tratamentului, specialiștii Elskin Beauty Clinic folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei zone ale feței, unici pentru fiecare pacient. Astfel, Elskin Beauty Clinic oferă certitudinea unui tratament sigur, efectuat în condiții de maximă igienă.

Cui se adresează tratamentul facial Hydrafacial?

Stres, poluare, toxine, razele solare – sunt doar câțiva dintre factorii la care suntem expuși zilnic și care duc la deteriorarea și îmbătrânirea pielii.

Dacă îți dorești un ten sănătos, atunci Hydrafacial poate fi soluția potrivită pentru tine. De ce? Pentru că ajută la calmarea și tratarea unui ten acneic, la întinerirea unui ten afectat de vârstă, la tratarea diferitelor pete pigmentare sau solare sau la reducerea ridurilor fine. Rezultatul? Tenul tău va fi mai sănătos, va fi curat și protejat față de factorii nocivi din atmosferă.

Avantajele tratamentului facial Hydrafacial de la Elskin Beauty Clinic:

  • Restabilirea rapidă a sănătății pielii
  • Ideal pentru toate tipurile de ten
  • Nu lasă urme – pacientul nu necesită timp de recuperare după efectuarea tratamentului
  • Tratează cu succes diferite probleme ale tenului
  • Este o alternativă nedureroasă la tratamentele invazive
  • Este un tratament rapid – o ședință durează doar 30-40 de minute – putând fi efectuat în orice moment al zilei

Sună acum la numărul de telefon 0720 155 055 și fă o programare pentru cel mai nou tratament neinvaziv pentru tenul tău. Specialiștii Elskin Beauty Clinic sunt alături de tine cu sfaturi și cele mai bune tratamente cosmetice.

Elskin - Beauty Clinic