Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Hifu Corporal

Tehnica HIFUHigh Intensity Focused Ultrasound disponibilă în clinica Elskin Beauty Clinic este un tratament non-invaziv ce folosește ultrasunetele pentru reducerea depozitelor de grăsime, remodelare corporală și stimularea capacității naturale a corpului de regenerare.

Aparatul focalizează ultrasunetele în profunzimea țesutului până la 1.5 -2cm adâncime unde, printr-o succesiune de presiuni și decompresări, sparge celulele adipoase. Vibrația ultrasunetelor crește fluiditatea celulelor grase, ajutând la eliminarea și dizolvarea acestora.

Procedura poate fi folosită la conturarea abdomenului, modelarea coapselor sau a brațelor, iar rezultatele vor fi vizibile de la prima ședință printr-o reducere a țesutului adipos de până la 2,5cm per ședință.

Durata unei proceduri HIFU Corporal depinde de zona tratată și de planul de tratament stabilit la primul consult împreună cu specialiștii Elskin Beauty Clinic. Majoritatea pacienților au nevoie de un singur tratament aplicat per zonă, dar în functie de răspunsul biologic, ședințele se pot suplimenta.

Un alt beneficiu al acestui tratament îl reprezintă stimularea producției de colagen propriu, combătând astfel celulita și conferind elasticitate pielii. Pe lângă remodelarea corporală, este eficient și în tratamentele anti-îmbătrânire și anti-rid.

Ca efecte secundare cu frecvență redusă pot apărea o ușoară roșeală a pielii, furnicături sau mici umflături care vor dispărea însa în câteva ore de la tratament. În cadrul primului consult se va stabili și dacă o persoană este sau nu un candidat potrivit acestei proceduri.

Specialiștii Elskin Beauty Clinic recomandă tratamentul HIFU Corporal pentru abdomen, zona subfesieră și brațe.

Contactează clinica Elskin Beauty Clinic chiar azi la numărul de telefon 0720.155.055 și programează o consultație pentru HIFU Corporal la sediul nostru din București.

Elskin - Beauty Clinic