Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

EPILARE DEFINITIVĂ LASER CU 3 LUNGIMI DE UNDĂ (ALEXANDRITE + DIODA + NDYAG)

ALEXANDRITE Laser (lungime de undă 705nm) reprezintă standardul pentru firul de păr subțire.

DIODĂ (lungime de undă 808 nm) reprezintă varianta clasică de lungime de undă în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului. De asemenea, lungimea de undă 808mm are un nivel mediu de absorbție a melaninei, făcând-o sigură pentru pielea mai închisă, ideală pentru îndepărtarea părului de pe brațe, picioare, obraji și bărbie.

NDYAG (lungime de undă 1064mm) reprezintă o soluție concentrată pe tratarea tipurilor de piele închisă.

 

Aparatul Eos Ice Max Elskin este dotat totodată cu o tehnologie inovatoare de răcire, CoolTech, pentru a răci și proteja pielea împotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur și confortabil, fără durere.

Epilarea cu laserul Eos Ice Max Elskin se poate efectua pe toate tipurile de piele și păr, inclusiv vara, cu recomandarea ca pielea de pe zona tratată să nu fie expusă la soare/solar minim 3 zile înainte și 3 zile după procedură;

 

Procedura de epilare definitivă laser este puțin dureroasă (intensitatea se setează în funcție de tenul pacientului și sensibilitatea acestuia). Dacă resimțiți disconfort în timpul efectuării procedurii, vă rugăm să anunțați operatorul pentru ajustarea intensității.

 

Pentru rezultate optime se recomandă să nu se folosească metode de smulgere cu cel puțin 2 săptămâni înainte de epilarea definitivă (doar lama este recomandată).  Sunt necesare aproximativ 6-8 ședințe (în funcție de nuanța tenului, grosimea și densitatea firelor de păr, pigmentul părului), efectuate la 4-6 săptămâni. După încheierea ciclului de ședințe se recomandă ședințe de întreținere o dată / 2 ori pe an.

Între ședințe, firele de păr nu trebuie îndepărtate prin metode de smulgere, ci cu lama, foarfeca sau cremă epilatoare; motivul este permiterea formării rădăcinii firelor de păr ce urmează a fi supuse la radiații. Epilarea laser acționează asupra rădăcinii firelor de păr aflate în faza activă de creștere, cele aflate în repaus nu sunt afectate. METODA EXCELENTĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA FIRELOR SUB PIELE (FOLICULITĂ)

Cine nu poate efectua procedura?

  • persoanele cu fire de păr albe, blonde, carunte deoarece acestea nu conțin deloc  pigment (melanina);
  • femeile însărcinate sau care alăptează; în cazul persoanelor cu dereglări hormonale  se recomandă o combinație de tratament medicamentos și laser, iar numărul de ședințe va fi mai mare decât în mod normal;
  • laserul este interzis pe zona cu tatuaje permanente;
  • este interzis persoanelor care au diabet, hipertensiune, boli de inimă și epilepsie;
  • pielea cu bronz activ (arsă de soare)

 

ATENȚIE! Rezultatele epilării definitive laser depind de organismul fiecăruia, firul de păr, tipul de piele și zona tratată sau posibile probleme hormonale. Numărul de ședințe diferă de la o persoană la alta.

Posibile efecte adverse:

  • roșeață, posibilă pigmentare a pielii, mici vânătăi.
  • Chiar dacă epilarea se poate efectua pe pielea bronzată, recomandarea noastră este să nu vă expuneți zona tratată la soare imediat după procedură sau să folosiți cremă cu factor de protecție 50+ (pentru a evita hiperpigmentarea pielii).
Elskin - Beauty Clinic