Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Dermapen

Dermapen reprezintă cel mai avansat și accesibil dispozitiv ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile și petele solare. Fie că vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre îmbunătățirea calității pielii, riduri, pori dilatati, pete solare și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen.

Cum funcționează?

Dispozitivul execută mii de micro-înțepături controlate cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, parametrii putând fi ajustați pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2,5 mm și efectuează până la 1000 de microînțepături/secundă.

Cele 12 ace sterile, individuale, vibrează, diminuând senzațiile neplăcute. Datorită acțiunii pe verticală, acele pătrund ușor în cicatrici, reducând riscul de sângerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale, acneei sau petelor pigmentare. Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.

Beneficii:

Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport

Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii

Îmbunătățirea aspectului cicatricilor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură

Tratamentul acneei

Îmbunătățirea aspectului vergeturilor

Diminuarea cearcănelor

Efecte adverse și precauții:

Efectele secundare care pot apărea sunt nesemnificative. Este vorba de o roșeață a pielii care poate persista 24 de ore, mici puncte de sângerare tranzitorii, o senzație de uscăciune la nivelul zonei tratate.

Nu se recomandă urmarea tratamentului în caz de :

  • Cancer de piele
  • Acnee pustulară în stare activă
  • Intervenții chirugicale la nivelul feței
  • Tratamente anterioare cu acid hialuronic, botox, etc
  • Tratament antiacneic – Itozek, Roacutanne , Tetrarysal

 

Recomandările specialiștilor Elskin Beauty Clinic:

O ședință durează aproximativ 40-60 de minute. În funcție de ceea ce vrem să îmbunătățim și de calitatea pielii pacientului, sunt necesare între 3 și 6 ședințe de tratament.

După tratament, recomandăm folosirea cremelor de protecție solară pe timpul zilei și evitarea expunerii la soare 48 ore după procedură, fără saună, băi fierbinți, antrenamente solicitante timp de 24 ore de la procedură.

Vino în clinica Elskin Beauty Clinic și află dacă ești un candidat bun pentru tratamentul cu Dermapen.

Elskin - Beauty Clinic