Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Facial hiperbaric – DermaOxy

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric Dermaoxy – “secretul vedetelor de la Holywood “ – îmbină perfect tehnologia oxigenului hiperbaric și serurile antiaging special concepute să aibă efecte vizibile imediate și de lungă durată.

Cum funcționează?

Aparatul produce oxigen purificat sub presiune și este dotat cu aerograf cu rol de pulverizare și un dispozitiv pentru masajul cu oxigen. Tratamentul constă în pulverizarea serului pe suprafața pielii cu ajutorul aerografului, urmând apoi să fie transportat în straturile profunde ale pielii sub acțiunea unui jet de oxigen purificat sub presiune. După absorbția completă a serului în piele se efectuează masajul cu oxigen care are rol de netezire și tonifiere. Rezultatele în urma tratamentului nu sunt doar imediate, continuă să se îmbunătățească în zilele următoare.

DermaOXY folosește două tipuri de seruri complexe:

SER HYALURON pentru intensă hidratare și revitalizare cu acțiune puternică și efecte vizibile după primul tratament. Pielea are aspect întinerit, luminos, proaspăt, ferm și intens hidratat. (Ingredienți: acid hialuronic, syn-coll, amino-acizi, vitamine, minerale, omega 3, omega 6, extracte de alge)

SER SYN– special conceput pentru riduri, netezește ridurile datorită înlocuitorului de botulină SYN-AKE, hidratează, hrănește și vitalizează pielea în profunzime.  (Ingredienți: acid hialuronic, syn-coll, syn-ake, coenzima Q10, amino-acizi, vitamine, minerale, omega 3, omega 6, extracte de alge).

Se recomandă îngrijirea zilnică cu creme booster de la DermaOXY pentru a prelungi efectul reparator al tratamentului.

De ce oxigen sub presiune?

Oxigenul stă la baza tuturor funcțiilor metabolice, reprezintă viața pentru fiecare celulă, ajută la regenerarea țesutului epidermic, accelerează procesul de vindecare (acnee, leziuni, etc).

S-a dovedit că oxigenul este cel mai bun transportator al ingredienților în piele. Astfel, într-un mod natural și non-invaziv, se oxigenează straturile profunde ale pielii.

Beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric:

-pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine dispar, iar cele adânci se diminuează. Cearcănele dispar ca prin minune.

-în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament, grăbind vindecarea leziunilor și a imperfecțiunilor

-tratamentul este non invaziv, cu efecte imediate și de lungă durată

Recomandările specialiștilor Elskin Beauty Clinic:

O ședință de tratament facial cu oxigen hiperbaric DermaOXY durează 70 minute și include:

-demachiere

-analiza tenului

-exfoliere DermaOXY

-microdermabraziune

-tratament cu oxigen hiperbaric (pulverizare ser anti-îmbătrânire cu maxim concentrație de acid hialuronic, proprietăți excepționale, înlocuitorul botulinei)

-masaj cu cremă hidratantă

Toate produsele folosite în tratament sunt din gama de cosmetice medicale DermaOXY.

Specialiștii Elskin Beauty Clinic recomandă tratamentul facial cu oxigen hiperbaric DermaOXY atât doamnelor cât și domnilor, tuturor celor care-și doresc un look fresh.

Te așteptăm la o ședință de întinerire și relaxare în clinica Elskin Beauty Clinic.

Elskin - Beauty Clinic