Vezi programul centrelor Elskin in secțiunea CONTACT
bucuresti@elskin.ro / cluj@elskin.ro
Bucuresti - 0720 155 055 / Cluj - 0749 315 976

Criolipoliză

Criolipoliză

Criolipoliză -15 grade

Ce este criolipoliza și cum funcționează?

Criolipoliza este o procedură non-invazivă și ne-dureroasă care ne poate scăpa de până la 30% din excesul de țesut adipos de pe o zonă, încă de la prima ședință. Această procedură se realizează cu ajutorul unui aparat compus dintr-un dispozitiv ce conține softul special și o sondă care aspiră pielea și stratul de grăsime de sub ea, asemănător unui vacuum.

Se tratează fiecare zonă cu țesut adipos în parte. Sonda localizează depozitul de grăsime, îl analizează, izolează de restul țesuturilor și apoi îl răcește până la -15 grade C. Într-o singură ședință de tratament se pot elimina 2-6 cm circumferință.

Procedura reduce eficient țesutul adipos cu până la 30% într-o singură ședință de tratament și cu până la 90% în doar 3 ședințe. În medie, circumferința stratului adipos scade cam cu 4 cm, iar rezultatele devin vizibile după 3 săptămâni de la tratament.

Beneficiile criolipolizei

Criolipoliza ajută la reducerea subcutanată a țesutului adipos prin răcire controlată. Sunt utilizați aplicatori de vacuum care răcesc țesutul până se produce apoptoza celulară.

Contraindicații

Tratamentul prin criolipoliză nu este recomandat persoanelor care suferă sau sunt în perioada de: sarcină, cancer, inflamații acute, probleme renale, ale ficatului, inimii, hipertensiune arterială, ulcer gastric sau duodenal, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii în zona de tratament, femeilor aflate în perioada menstruației, minim 3 luni de la o intervenție chirurgicală, cum ar fi cezariana.

Tratamentul poate provoca un ușor discomfort la început, dar este ușor tolerat de majoritatea pacienților. Mai pot apărea o roșeață localizată a pielii sau chiar și un mic hematom ce se resoarbe în câteva zile.

Aparatele de criolipoliză din clinica Elskin Beauty Clinic îngheață depunerile de grăsime până la -15 grade C, spre deosebire de majoritatea aparatelor existente în România, care răcesc doar până la – 8 grade C. De asemenea, se pot utiliza până la 4 sonde simultan, acoperind astfel o suprafață mai mare, crescând eficiența și reducând semnificativ durata unei ședințe.

Criolipoliză -18 grade

Criolipoliza este o procedură non-invazivă și ne-dureroasă care ne poate scăpa de până la 30% din excesul de țesut adipos de pe o zonă.

Criolipoliză 360 la –18 grade este cea mai recentă tehnologie de slăbire localizată ce presupune scăderea temperaturii zonale treptat, până la -18 grade, astfel încât apoptoza sau moartea naturală a celulelor este generată.
Neinvazivă, nedureroasă și fără efecte adverse, criolipoliza a devenit o procedură la mare căutare datorită rapidității în obținerea rezultatelor scontate.
Aparatul de Criolipoliză 360 vine cu o îmbunătățire a capătului de lucru care are acum lamelele metalice de jur împrejur, astfel încât acoperă mult mai bine zona tratată.

Avantaje:
– Răcire controlată și uniformă pe toată suprafața capătului de lucru (360 de grade)
– 4 aplicatori care funcționează în același timp
– Scăderea controlată a temperaturii până la -18 grade
– Putere mărită a vacuumului ce absoarbe pliul de grăsime

Suntem la un click distanță! Solicita informații sau o programare!

Click
Elskin - Beauty Clinic